Logo Bollen & Zo

Wie zijn wij?

SAM_0092.JPGReeds vele jaren hebben wij een bloembollenkwekerij waar wij zowel voorjaarsbloeiende als zomerbloeiende bolgewassen telen. Aangezien wij steeds vaker de vraag kregen of wij ook bloembollen aan particulieren verkochten, hebben wij in 2012 de landwinkel Bollen & zo geopend achter in onze boerderij.

Hier verkopen wij onze eigen geteelde bloembollen. Naast de traditionele soorten verkopen wij ook nieuwe exclusieve soorten; van prachtige bolgewassen op pot tot en met bollen in trendy cadeauverpakking. Door dit oerhollandse product een "eigentijds" jasje te geven hopen wij u kennis te laten maken met de creatieve mogelijkheden van bloembollen.

Ons eigen assortiment vullen wij aan met steeds vernieuwende artikelen uit de groensector. Dit zijn veelal "groei" artikelen met een verhaal en ook bijzonder geschikt om cadeau te geven.

Ook worden er in onze winkel verschillende workshops gegeven waarbij wij u van alles vertellen over de verschillende soorten bloembollen en waarbij u onder professionele leiding aan de slag gaat om een leuk werkstuk te maken met bollen of bloeiende bolgewassen. Informeert u eens naar de mogelijkheden!

In het voorjaar geven wij op afspraak ook rondleidingen over de bloeiende bollenvelden.

Ons enthousiasme over ons prachtige product willen wij graag delen en overbrengen aan onze klanten. Wij geven u graag persoonlijk advies.